Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledkový servis

 

Starší žáci prohra 1:4

   Bezvadný začátek prvního poločasu z užitkoval Michal ve vedoucí gól. Od Michala už bohužel v zápase povedeného všechno. V útoku už se nedokázal prosadit a více se mu dařilo v obraně místo věčně zmatkujícího Marťase.  Prvních 15 minut bylo herně nádherných,ale dohnala nás nepřesnost hlavně u Samča ,malá bojovnost Ivana a věčné ztráty většiny před polovinou soupeře. Soupeř byl fyzicky zdatnější a využíval našich ztrát. Poločas jsme se štěstím doklepali vítězně 1:0. Soupeř byl lepší.

     Druhou půli jsme zase začali skvěle. Jenže Lucka nedokázala proměnit tutovku. Kdyby byl zápas už 2:0 asi by se to dotáhlo do pěknějšího výsledku. Hned záhy si vybral slabší chvilku poprvé chytající Savo za starší žáky a po nedohodě s Michalem soupeř snadno skoroval. Soupeř byl na koni a využíval svých předností-rychlosti a síly.Další horší chvilky měl Patrik.Nedokázal se technicky vymanit z obležení soupeře a bohužel nás to stálo další branku. Na druhou stranu jsem spokojený s přístupem ke hře a kreativitě všech. Neodkopli jsme ani jednou balón a snažili se vše řešit technicky. Na takovém výkonu může každý do budoucna stavět, ale dnešní porážka byla spravedlivá.

     Závěrem: Pochvala pro Berryho-asi nejlepší zápas v jeho kariéře. Fyzicky jsme nestačili,ale výkon byl bezvadný\až na Marťase\ u všech.

 

 Mladší žáci prohra 0:5

  Bezvadná práce s míčem s nejasným koncem už druhý zápas. Nejsme schopní se prosadit a útočná bída trvá.

Všem jednička s hvězdičkou za práci s míčem a všem pětka s křížkem za nezakončení a nevytvoření si šance.

 Závěrem: Nejlepší dneska byla Anča.