Jdi na obsah Jdi na menu
 


Než se přihlásíš a kontakt!!!

   Hezký den.

    Než přihlásíte své dítě do našeho klubu, bylo by dobré si přečíst pár důležitých informací.

   Rádi přivítáme každého, kdo má zájem sportovat a věnovat se fotbalu. Nejsme, ale kroužek na vyplnění volného času. Chceme ,aby Vaše dítě správně rostlo a sportovalo, ale i se správně chovalo. Aby Vaše ratolest hlavně vyrostla ve slušného člověka. To je prvotní cíl. Druhotný cíl a přání je vychovat úspěšného sportovce-fotbalistu. K tomuto cíli je, ale strašně daleko. Někteří rodiče si myslí, že pokud bude malý sportovec chodit do top týmu a třikrát týdně trénovat bude pravděpodobně hrát ligu mistrů. Opak je pravdou. K vrcholové úrovni potřebujete tři hodiny různých pohybových aktivit denně a samozřejmě také vzdělané trenéry. Vášeň pro fotbal a obětování většinou celé rodiny je nutností. Proto považujeme za přirozené a povinné dát přednost zápasu nebo turnaji před odjezdem třeba na chatu. Na turnaje jezdíme i sto kilometrů daleko a na celý den.

    U nás i ti nejmenší dostávají sportovní domácí úkoly, protože chceme, aby fotbalem žili a byli nejlepší. V dnešní době je moderní se zúčastnit a nevyhrávat-nebo aspoň dělat, že nám to nevadí. Nám to rozhodně vadí, protože sport je o vítězstvích a prohrách. Budeme chtít vyhrávat, ale zároveň se učit přijmout i porážku.

    Dbáme na slušné chování a kontrolujeme i výsledky ve škole. Komunikační trojúhelník TRENÉR-RODIČ-DÍTĚ, musí fungovat v harmonii, to je podmínkou správného růstu. Leckdy se stává, že při utkání se z každého rodiče stane trenér, ale je potřeba si uvědomit, že trenér je jen jeden. Samozřejmě, že se někdy vyskytne i jedinec, který ubližuje \šikanuje\ ostatní. V tomto případě netolerujeme žádné takové dítě a je okamžitě a navždy vyloučeno!!!

    Co od nás můžete čekat?

   Náš klub má vytvořenou jasnou koncepci, která je dodržována již od těch nejmenších. Většina velkých klubů ji v mládežnických kategoriích dodnes nemá. Co se týče metodiky, vycházíme z koncepce Fotbalové Asociace Č.R. Je nejpropracovanější co se týče detailů postupné výchovy mládeže. Naši trenéři v klubu dosahují až nejvyššího možného vzdělání a to UEFA  A licenci. Problém ovšem nastává v samotném dovednostním učení. I zde jsme, ale nejlepší. V našem klubu jsou trenéři s nejvyšší licencí Coerver Coaching\Holandsko-Anglická škola\. To vše je sice pěkné, ale pořád bychom byli stejní jako ostatní. A to my nechceme!! Proto jako jediní kopírujeme techniky z brazilských fotbalových škol a tím se naše děti liší od ostatních. Jak pohybově, tak kreativitou, kterou vyžadujeme. Přidáváme v trénincích i freestyle a volnou zábavu dle možností. Dvakrát do měsíce absolvujeme trénink freestylu s mistrem světa Honzou Weberem. Jsme jediný klub v Česku, který aktivně děti učí freestyle.

    K úspěchu, ale nevede pouze skupinový trénink, ale hlavně individuální trénink, který každý musí podstoupit, aby se všechno a správně naučil. Ovšem je to další finanční investice. Příspěvky chceme na celý půl rok dopředu!! Vaše investice je pro nás zárukou, že máte zájem o dlouhodobou spolupráci, kterou vyžadujeme a naopak rádi investujeme náš čas Vašemu dítěti. Dítě u nás dostane nějaký čas na rozkoukání a Vy na rozmyšlení zdarma. Předem upozorňuji, že u nás zůstává pouze každé čtvrté dítě. Naše vzdělání a náš čas chceme věnovat pouze těm, co mají opravdu velký zájem se učit a snažit se být nejlepší a podřídit svůj život svým fotbalovým dětem!

  Pro začátek si prohlédněte s dětmi hezky vytvořená animovaná  videa v sekci strava a informace. Potom se podívejte co se u nás děti naučili v sekci ´´Naše dovednosti´´. Pokud chcete už začít-zkuste shlédnout videa v sekci ´´Technika a výuka´´ a napodobit první doteky s míčem pro nejmenší.

   

 

Jestli jsme Vás oslovili a cítíte, že je to ,to co hledáte pro své dítě Vítejte!!!!

 

 

Kontakt:Tel.:736760666

              email: gsmzakolany@email.cz

              You Tube:gsmzakolany

               facebook:fotbal Zákolany

 

                                                                         Kudy k nám?

https://goo.gl/maps/mERLZghzCbaKK3hF7